Fjederfremstilling

Pamatek er din fjederfabrik, der kan levere alle typer specialfremstillet fjedre. Fjedrene producerer vi hos vores samarbejdspartner, som vi igennem mange år har produceret alle typer af opgaver sammen med.

Herunder ses en video, der er filmet hos vores fjederfabrik:

SE VORES VIDEO

Vi fremstiller blandt andet disse fjedre:

Fjederringe

En fjederring er en fjedertype, der kan bruges til rigtig mange ting, og man finder fjederringe i alt fra udstødningssystemer til smykker. En fjederring kan drejes og tilpasses, så den passer til det eksakte formål, du ønsker. Fjederringe kan drejes som en konisk fjeder eller som en fast ring.

Trækfjedre

En trækfjeder er en fjeder, der er drejet som en cylinder, som er lavet til at holde et træk mellem to emner. Når de to emner bevæger sig fra hinanden, vil trækfjederen trække de to emner tilbage til positionen, emnerne befandt sig i. Trækfjederen hedder altså en trækfjeder, fordi den trækker emner sammen.

Bladfjedre

Bladfjedre fås i flere forskellige størrelser og kan bruges i mange forskellige industrier. De mindre bladfjedre kan blandt andet bruges til døre og vinduer, mens de store kan bruges til affjedring af biler og motorcykler. En bladbfjeder er en fjedertype, der er fremstillet af elastiske fjederstålsstænger med et rektankulært tværsnit, der er lagt ovenfå hinanden.

Trykfjedre

En trykfjeder er den type fjeder, mange tænker på, når de tænker på en fjeder. En trykfjeder er en fjedertype, der har mellemrum mellem drejningerne (vindingerne), når de ikke er trykket sammen. En trykfjeder har uanede anvendelsesmuligheder og bruges blandt andet som støddæmper på biler.

Derudover fremstiller vi blandt andet også miniaturfjedre og koniske fjedre.

Har du spørgsmål til vores specialfremstillet fjedre, kan du kontakte os her.