Projekt CMTechnic

Projekt CMTechnic: Pamatek agerede projektleder på dette projekt i samarbejde med CMT. Kunden havde et forslag til et produkt, som skulle designes, udvikles og produceres.

CMTechnic projekt
CMT havde en ide om et foldbart hundebur, som skulle gøre det nemt, let og sikkert for hundeejere at have et hundebur i bilen. Den foldbare funktion skulle gøre det muligt for hundeejerne at have andre ting i bagagerummet samtidig med buret såsom kufferter, golfudstyr, barnevogn etc. Derved ville hundeejerne være fri for at tage buret ud hver gang.

Design og 3D prøver
Pamatek var med i udviklingen og konstruktionen af hundeburet. Da hundeburet skulle være den nemmeste og sikreste form for foldbart hundebur, 3D-printede Pamatek prototyper af hundeburet, således buret kunne funktionstestes inden værktøjer og produktion blev igangsat. På den måde var det muligt for CMT at komme med rettelser og tilføjelser inden selve produktionen af buret.

Resultat
Pamatek leverede i samarbejde med CMTechnic et samlet og klart hundebur i aluminium og plast, som gør livet lidt nemmere for hundeejere. Hundeburet er nemt, let og sikkert samt vejrbestandigt og nemt at rengøre.

Du kan læse mere om Pamatek som problemløser her.

 

Projekt CMTechnic single hundebur illustration

SE VORES VIDEO