PAMATEK DANMARK

 • TOTALLEVERANDØR
  Vi er totalleverandør af tekniske komponenter, halvfabrikata og færdige produkter. Vi er din komplette samarbejdspartner, der kan levere alt fra det enkelte emne til den komplette løsning. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor projektledelse, konstruktion, udvikling, og produktion af komponenter og produkter, indkøb og logistik og outsourcing af løntunge opgaver.
 • RÅDGIVNING
  Gennem hele processen er vi i dialog med dig for at sikre at dine ønsker og behov er opfyldt Vi tilbyder professionel vejledning til konstruktion og udvikling af tekniske komponenter og produkter. Pamatek rådgiver dig til den mest optimale løsning og er din tilgængelig kontaktperson og vejleder. På den måde sikre vi, at du opnår det bedste resultat, høj kvalitet og holdbarhed.
 • KVALITETSSIKRING
  Da vores medarbejdere er tilstede ved selve produktionen på vores fabrik i Kina, kan produktionen af dine produkter overvåges. Samtidig udarbejder vi inspektionsrapporter for at sikre kvaliteten er i top. Først fremstilles udfaldsprøver, som skal godkendes før selve produktionen igangsættes.
 • LEVERINGSSIKKERHED
  Alle dine produkter ligger på vores lager i Danmark. Pamatek tilbyder en disponeringsaftale, hvor du kan dele din leveringer op og få leveret produkter fra dag-til-dag. Derved frigør du lagerplads og forbedre dit cashflow.